Telefoonnummer

telephone receiver

06-28 16 16 08

Black At @ Sign Icon

Emailadres

Contact formulier

Lichaamsgerichte therapie voor transformatie, groei en persoonlijke ontwikkeling

Cranio sacraal therapie

Wanneer cranio

Cranio sacraal therapie

Ontdek de liefdevolle heling van Cranio sacraal therapie , een prachtige vorm van lichaamsgerichte therapie


Bij Cranio sacraal therapie draait alles om het herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest. Het is een liefdevolle benadering die diep inwerkt op zowel fysiek als emotioneel niveau. Door middel van zachte aanrakingen en subtiele bewegingen wordt het bindweefsel verzacht en de spanning in je lichaam verminderd.


Cranio is meer dan alleen een therapie, het is een transformerende ervaring die je helpt om weer in contact te komen met je ware zelf. Het biedt een veilige ruimte waarin je jezelf kunt openstellen voor heling en transformatie. Met Cranio leer je luisteren naar je lichaam en geest, en vind je de sleutel tot diepe ontspanning en innerlijke balans.


Of je nu worstelt met vroegkinderlijk trauma, stress, burn-out klachten of andere uitdagingen, Cranio biedt een liefdevolle en holistische aanpak om deze te verzachten en te helen. Het is een therapie die je ondersteunt en transformeert.


Laat Cranio je omarmen in een warme en liefdevolle heling. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek de transformerende kracht van Cranio. Ervaar zelf de diepe heling en liefdevolle transformatie die het kan brengen in jouw leven.Ons eerste contact


Via het aanmeldformulier vul je je gegevens is en ik neem dan op korte termijn telefonisch contact met je op om samen door te spreken wat de mogelijkheden zijn en of ik jou kan helpen met jou hulpvraag. Naar aanleiding van ons telefonisch gesprek stuur ik je het intake formulier en de samenwerkingsovereenkomst via e-mail op.


Instagram Logo Illustration
Simple Facebook Icon
linkedin

Contact

Pin
Envelope Icon for Email

Praktijk Bianca van Velse

Sarongstraat 14

1449 DX Purmerend

Email-adres

telephone receiver
whatsapp icon

Telefoon

0628161608

Contact formulier

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse 2023, KVK: 37103038, BTW ID: NL003245136B64


Aangesloten bij: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ), Cranio Nederland en Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland


Copyright Symbol Icon

Bianca van Velse

Copyright 2023

Algemende voorwaarde & privacybeleid