Telefoonnummer

telephone receiver

06-28 16 16 08

Black At @ Sign Icon

Emailadres

Contact formulier

Lichaamsgerichte therapie voor transformatie, groei en persoonlijke ontwikkeling

Behandelingen

Praktijk informatie

Instagram Logo Illustration
Simple Facebook Icon
linkedin

Graag stel ik mijzelf even voor

Mijn naam is Bianca van Velse. Samen met mijn man en dochter woon ik in Purmerend

Wij hebben onze dochter geadopteerd uit China in 2006.


33 jaar ben ik kapster, daarvan heb ik 22 jaar een kapsalon gehad. Daar heb ik altijd heel hard in gewerkt en met enige regelmaat niet heel erg goed naar mijn lichaam geluisterd heb. Ik snap als geen ander hoe het is om altijd de grenzen op te zoeken of er net over heen te gaan. Hierdoor ben ik in 2014 behoorlijk terug gefloten en kreeg een acute reuma aanval waardoor ik letter stil kwam te staan. Zo ben ik zelf in aanraking gekomen met cranio sacraal therapie. Ik raakt zo gefascineerd in deze prachtige vorm van therapie dat ik zelf de opleiding ben gaan volgen in 2015.

In november 2019 ben ik afgestudeerd aan de peirsman cranio sacraal academie. Met als eindwerk Hechtingsproblematiek bij adoptie en pleegkinderen en wat ik daar als cranio scaraal therapeut in kan betekenen. Inmiddels met een prachtige praktijk en is mijn kapsalon sinds begin 2021 weg.


Door mijn ervaring als adoptie moeder en het schrijven van mijn eindwerk is mijn specialisatie hechtingsproblematiek. Tevens ligt mijn passie om mensen te helpen die langdurige stress ervaren door bv werk en- of gezin.


Op dit moment ben ik gestart met de opleiding tot acupuncturist.


Ik ben leergierig en gedreven dit zie je ook terug tijdens mijn werk. Samen met mijn client ga ik op zoek naar waar de oorzaak van de klacht vandaan komt. Door het lichaam te laten spreken komt naar voren wat belangrijk is en wat gezien en gehoord mag worden. Het fascineerd mij nog iedere keer hoe een lichaam werkt en wat daar allemaal in opgeslagen en verborgen ligt.


De grootste wijsheid zit in jou lichaam!


Bianca

Routebeschrijving

Contact

Pin
Envelope Icon for Email

Praktijk Bianca van Velse

Sarongstraat 14

1449 DX Purmerend

Email-adres

telephone receiver
whatsapp icon

Telefoon

0628161608

Instagram Logo Illustration
Simple Facebook Icon
linkedin

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse 2023, KVK: 37103038, BTW ID: NL003245136B64


Aangesloten bij: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ), Cranio Nederland en Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland


Copyright Symbol Icon

Bianca van Velse

Copyright 2023

Algemende voorwaarde & privacybeleid